Na zahranicnych forach velmi diskutovana tema, tu sa to zatial riesi kade-tade, takze zakladam prislusnu temu. Vyzera, ze tejto "pliagy" sa Cina tak skoro nezbavi ... ako ste na tom ti, co mate kupene letenky? Do Azie vycestujete, alebo vasu navstevu odlozite na "neurcito" ? Ja mam odlet 26. feb a pokial Cina nezatvori Pekingske letisko resp. Myanmar nezakaze prilety z Ciny, tak mam v plane letiet. Situaciu budem pozorne sledovat (hlavne zahranicne zdroje) a podla toho sa samozrejme zariadim. .
Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží
Vsak tu ted byla nabidka CK na 4 hvezdickovy hotel all inclusive odlet z Prahy na tyden za 10 K Jinak jsem nasel z Berlina Lanzarote RT za 82 euro a na ten tyden apartmany Flora v Puerto del Carmen pro dva 225 euro ,nejsou nic moc ale znam je chodili jsme kolem nich lepsi bydleni je pak za 350 euro pro dva ,vim jste 4 ale to je myslim dobra cena uz
"Z italského Bergama přiletělo v neděli do Brna třináct cestujících, nikdo z nich nepotřeboval konzultaci s lékařem kvůli zdravotním problémům v souvislosti s koronavirem v Itálii, uvedla Renata Ciupek z jihomoravské hygienické stanice."
Třináct cestujících? Tomu říkám super load factor. :D
není směrodatné. Ze zjevných důvodů prostě lidi ve středu neletěli do Bergama. Zajímavost ale je jak teď tak koukám, že se od dubna přecházi na rotaci pátek-pondělí ze středy-neděle. Ta neděle v 6:40 z Bergama taky nebyla nic moc.
V Irsku uz mame taky jednoho zaskodnika .. zatim jen v Dublinu a v Belfastu je dalsi ..za 10 dnu letim do jamy lvove ,asi si koupim na ty cajzly rousku -))
A spagety misto irske whisky jako prezent budou taky dobre
Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží
Vsak tu ted byla nabidka CK na 4 hvezdickovy hotel all inclusive odlet z Prahy na tyden za 10 K Jinak jsem nasel z Berlina Lanzarote RT za 82 euro a na ten tyden apartmany Flora v Puerto del Carmen pro dva 225 euro ,nejsou nic moc ale znam je chodili jsme kolem nich lepsi bydleni je pak za 350 euro pro dva ,vim jste 4 ale to je myslim dobra cena uz
Ano, právě tu nabídku bych ráda využila, proto jsem to psala, ale v daném termínu jedeme už někam jinam. Když budou zlevňovat další termíny, třeba se trefíme
Je to dobré, v africké Neapoli jsou ještě regály plné těstovin.
a v Neapoli sa predava aj nieco ine ako cestoviny? :) ...a ako pozeram na cenovky na fotke, zostali uz asi iba tie drahsie :)
To mi pripomina ze v mediach nam tiez pisali ze pivo Corona ma zrazu problemy s predajom, tak reku budem bojovnik proti krize a pomozem im...to ma vsak preslo ked chceli za 0,33l tej ich šťanky 1,99€ :D
Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D
Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D
Letenky mám na 20 března do Benátek (Treviso airport) tak trochu doufám že dojde ke zrušení, protože předělávat letenky pro 2 lidi třeba na Barcelonu vyjde docela na dost... :/
"Bezpečnostní rada státu rozhodla o zastavení letů do Benátek, Boloni a Milána, doporučila necestovat do Itálie. Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě bude bez diváků."